Categorías
Bloc Notícies

Natureza finalista a la millor iniciativa empresarial

Natureza finalista a la millor iniciativa empresarial
El Premi que atorga la Diputació de Barcelona, vol distingir la millor iniciativa empresarial. «En el meu cas, he rebut la distinció com a finalista al Premi a la millor empresa», diu Beatriz Spaltro, directora i emprenedora de Natureza. «Malgrat la creació d’empreses en temps de crisi provoca nous ‘emprenedors per obligació’, puc dir que en el meu cas sóc ‘emprenedora per il·lusió’, i he aprofitat d’aquesta situació econòmica i social  per a un model de negoci que funciona millor en èpoques de crisis.»

Natureza és una empresa de productes de cosmètica i benestar, que es venen a distància, per una banda, a través de una xarxa comercial de persones emprenedores amb total llibertat i flexibilitat horària que busquen conciliar la vida familiar i laboral, o simplement diners extra amb una activitat basada en el màrqueting relacional i per altre banda es vendran en una botiga virtual per Internet.
L’acte va comptar amb la presència del president de la Diputació, Antoni Fogué i l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon.

El model y mecànica de comunicació desenvolupada a adn studio, proposa activar la base del negoci sobre la plataforma tecnològica d’internet, aprofitant conductes i formes de comunicació «naturals» que reproduïxen els clients potencials i targets en la xarxa.
Les relacions socials on-line. El creixement exponencial del comprador on-line i l’augment de la seguretat i confiança d’aquests, juntament amb el desenvolupament de les eines de gestió adequades pensades, dissenyades i programades per a tal efecte, donen com resultat el que en un futur immediat pot resultar una explosió de negocis similars, una nova forma de vendre on-line.
Avui Natureza presenta un model de negoci que encara no existeix en el mercat. La venda directa té components que es reproduïxen gairebé de forma idèntica en internet. En realitat podem dir que el adn de la venda directa es reproduïx en els fenòmens espontanis de viralitat i xarxes socials on-line.
La diferència i avantatge competitiu per al model que proposem per a Natureza és la capacitat de creixement exponencial que té la xarxa.
Natureza finalista a la millor iniciativa empresarial