Disseny de l’exposició permanent de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Barcelona

Briefing:
Comunicar l’ampliació de l’Hospital Universitari de Bellvitge mitjançant el disseny de l’exposició ubicada al hall de l’hospital i a l’edifici de consultes externes de Barcelona.

Objectiu del disseny de l’exposició permanent

  • Millorar l’opinió pública, amb missatges dirigits de servei, atenció i augment de la qualitat expressats al disseny de l’exposició.
  • Transmetre la idea de millora contínua.
  • Comunicar i informar a tots els visitants de l’hospital de l’estat i dels avantatges de l’ampliació de l’Hospital de Bellvitge.

La proposta creativa del disseny de l’exposició de l’hospital

Sota el concepte “construcció” es decideix fer una comunicació que caràcter expositiu que en si mateixa “es construeix”, mitjançant l’apilament d’una col.lecció de cubs gegantins que expliquen les millores i els avantatges. Els missatges del disseny de l’exposició prenen sentit de forma aleatòria en funció de la imatge que acompanyi.

Disseny de l'exposició permanent de l'Hospital Universitari de Bellvitge-adn studio